How to move webshop with template settings

Hey Support

I am trying to move my Ubertheme webshop to another server but my Joomlart Basetheme setting seem to be in error. My settings from before are gone and if I try to rewrite them again then it just dont load them. Afterwards it brings a clean settings page again. 

This have happend to another of my ubertheme webshops. 
What to do ? 

Looking forward to hear from you. 
Yours faithfully

Phillip 

5 answers

Profile photo of Ziven Staff 95940.00 $tone October 6, 2015
Public

@Phillip,
I’m sorry about the issue you see. Please send me the new server and older I will help you detect this. possible new server doesn’t have the access write the file. I;m not sure please send me detail FTP/admin account I will re-check more details.
Best Regards,
Ziven.

#1
Profile photo of Ziven Staff 95940.00 $tone October 6, 2015
Public

@Phillip,
Please let me know exactly the issue you see in the new hosting. I’m not sure right now. It seems very fine. 
Old site: rytterkompagniet.pro2.business-solution.dk
Username: admin
code: rytter22
FTP host: pro2.business-solution.dk
Username: rytter
Code: soLUtion22
 
New site:  rytterkompagniet.dk
Username: admin
code: rytter22FTP
host: prod14.magentohotel.dk
Username: rytterkompagni_1
Code: frederikkeI

Best Regards,
Ziven.

#3
Profile photo of xpyre 70.00 $tone October 6, 2015
Public

Well I have changed some settings manuel on the site such as colours in the style.css  , which makes it seem like the site is looking fine. But the issue is that in Basetheme in the admin. It does not work and havent copied my settings over to the new site. This is also the case with another site I have moved. 

If you look at one of the products on the site you will see that the picture are way to big and are moving the content to the buttom. 

If you try to go to the basetheme settings in admin and change the colour or size of product picture -- it will not save it. 

Best Regards
Phillip

#4
Profile photo of Ziven Staff 95940.00 $tone October 8, 2015
Public

@xpyre,
I have checked and see the Basetheme settings working very fine. Has changed something in the settings and it’s fine. 
and the products on the site I see the CSS not like the older site. You can download CSS in the older site and upload to the new site.
Best Regards,
Ziven.

#5

Please login or Register to Submit Answer

Written By

Comments