Site broken after resetting all steps

After i reset step 2 to 8 everthing is down. On front and backend I get this error:
Magento\Framework\Exception\NoSuchEntityException: Requested store is not found in /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/module-store/Model/StoreRepository.php:109 Stack trace: #0 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/module-store/Model/StoreManager.php(167): Magento\Store\Model\StoreRepository->getById(‘3’) #1 /home/jukeboxs/public_html/generated/code/Magento/Store/Model/StoreManagerInterface/Proxy.php(119): Magento\Store\Model\StoreManager->getStore(‘3’) #2 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/module-store/Model/Resolver/Store.php(29): Magento\Store\Model\StoreManagerInterface\Proxy->getStore(‘3’) #3 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/App/Config/ScopeCodeResolver.php(49): Magento\Store\Model\Resolver\Store->getScope(‘3’) #4 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/module-config/App/Config/Source/RuntimeConfigSource.php(86): Magento\Framework\App\Config\ScopeCodeResolver->resolve(‘stores’, ‘3’) #5 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/module-config/App/Config/Source/RuntimeConfigSource.php(62): Magento\Config\App\Config\Source\RuntimeConfigSource->loadConfig() #6 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/App/Config/ConfigSourceAggregated.php(40): Magento\Config\App\Config\Source\RuntimeConfigSource->get(”) #7 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/module-config/App/Config/Type/System/Reader.php(60): Magento\Framework\App\Config\ConfigSourceAggregated->get() #8 /home/jukeboxs/public_html/generated/code/Magento/Config/App/Config/Type/System/Reader/Proxy.php(95): Magento\Config\App\Config\Type\System\Reader->read() #9 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/module-config/App/Config/Type/System.php(292): Magento\Config\App\Config\Type\System\Reader\Proxy->read() #10 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/module-config/App/Config/Type/System.php(191): Magento\Config\App\Config\Type\System->readData() #11 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/module-config/App/Config/Type/System.php(152): Magento\Config\App\Config\Type\System->loadDefaultScopeData(‘default’) #12 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/App/Config.php(131): Magento\Config\App\Config\Type\System->get(‘default/newreli…’) #13 /home/jukeboxs/public_html/generated/code/Magento/Framework/App/Config/Interceptor.php(63): Magento\Framework\App\Config->get(‘system’, ‘default/newreli…’, NULL) #14 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/App/Config.php(80): Magento\Framework\App\Config\Interceptor->get(‘system’, ‘default/newreli…’) #15 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/Interception/Interceptor.php(58): Magento\Framework\App\Config->getValue(‘newrelicreporti…’, ‘default’, NULL) #16 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/Interception/Interceptor.php(138): Magento\Framework\App\Config\Interceptor->___callParent(‘getValue’, Array) #17 /home/jukeboxs/public_html/app/code/MageWorx/ShippingRules/Model/Plugin/AddMethods.php(54): Magento\Framework\App\Config\Interceptor->Magento\Framework\Interception\{closure}(‘newrelicreporti…’, ‘default’, NULL) #18 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/Interception/Interceptor.php(135): MageWorx\ShippingRules\Model\Plugin\AddMethods->aroundGetValue(Object(Magento\Framework\App\Config\Interceptor), Object(Closure), ‘newrelicreporti…’) #19 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/Interception/Interceptor.php(153): Magento\Framework\App\Config\Interceptor->Magento\Framework\Interception\{closure}(‘newrelicreporti…’) #20 /home/jukeboxs/public_html/generated/code/Magento/Framework/App/Config/Interceptor.php(26): Magento\Framework\App\Config\Interceptor->___callPlugins(‘getValue’, Array, NULL) #21 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/module-new-relic-reporting/Model/Config.php(91): Magento\Framework\App\Config\Interceptor->getValue(‘newrelicreporti…’) #22 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/module-new-relic-reporting/Plugin/HttpPlugin.php(49): Magento\NewRelicReporting\Model\Config->isNewRelicEnabled() #23 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/Interception/Interceptor.php(121): Magento\NewRelicReporting\Plugin\HttpPlugin->beforeCatchException(Object(Magento\Framework\App\Http\Interceptor), Object(Magento\Framework\App\Bootstrap), Object(Magento\Framework\Exception\NoSuchEntityException)) #24 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/Interception/Interceptor.php(153): Magento\Framework\App\Http\Interceptor->Magento\Framework\Interception\{closure}(Object(Magento\Framework\App\Bootstrap), Object(Magento\Framework\Exception\NoSuchEntityException)) #25 /home/jukeboxs/public_html/generated/code/Magento/Framework/App/Http/Interceptor.php(39): Magento\Framework\App\Http\Interceptor->___callPlugins(‘catchException’, Array, Array) #26 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/App/Bootstrap.php(261): Magento\Framework\App\Http\Interceptor->catchException(Object(Magento\Framework\App\Bootstrap), Object(Magento\Framework\Exception\NoSuchEntityException)) #27 /home/jukeboxs/public_html/index.php(39): Magento\Framework\App\Bootstrap->run(Object(Magento\Framework\App\Http\Interceptor)) #28 {main}
What is going wrong.
The site is http://www.jukeboxrev.skyberatedev.nl

20 answers

Profile photo of Mall Staff 184060.00 $tone January 24, 2018
Public

Hi there,

After i reset step 2 to 8 everthing is down. On front and backend I get this error:
Magento\Framework\Exception\NoSuchEntityException: Requested store is not found in /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/module-store/Model/StoreRepository.php:109 Stack 

Please re-check in the table core_config_data in M2’s database. Seem there are some configuration records for store scope (store_id =3) but this store was not exists in your database now.
To solve that, you must change on records which has store_id = 3 to store’s ID which existing in your database now.
And clean the Magento cache by run command: php -f bin/magento cache:clean
And tell me know how it goes then.
Regards,
Mall.

#1
Profile photo of Mall Staff 184060.00 $tone January 24, 2018
Public

Hi there,

but there is no theme anymore. tried php bin/magento setup:static-content:deploy -f But that does not help

Kindly re-check the themes configuration in back-end of your site again. And then, re-deploy static files for your theme again.
And contact me if you need further assistance.
Regards,
Mall.

#3
Profile photo of Mall Staff 184060.00 $tone January 24, 2018
Public

Hi there,

There is no theme in the backend eithe

So what did you do with your themes? Let’s provide me information about your M2 instance as followings:
+ Admin credentials and site URL
+ SSH credentials and web root path of your M2 instance
I will check further in your M2 instance and reply you more later.
Regards,
Mall.

#5
Profile photo of Mall Staff 184060.00 $tone January 24, 2018
Public

Hi there,
Ok, please pause all your activities in your M2 instance from your end now. I will check further and reply you more later.
Regards,
Mall.

#7
Profile photo of Mall Staff 184060.00 $tone January 24, 2018
Public

Hi there,
I have run some commands as in this screenshots: http://i.prntscr.com/hYQ7HkulTOiYXIrYPwv_xg.png
And now you can access your back-end and front-end of your M2’s instance normally.
Back-end after login: http://i.prntscr.com/QuDfl3eDRMSt8aG9_v9udw.png
Front-end view: http://i.prntscr.com/LIbgvTuqQ2OTrRjFwW9pLg.png
Let’s continue with other task at your end now.
And contact me if you need further assistance.
Regards,
Mall.

#8
Profile photo of jukebox-revival 2040.00 $tone January 24, 2018
Public

I can run all steps now bt after all steps customers cannot login. Also when I try to edit a customer I get this error:
Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 2 passed to Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory::argumentsResolver() must be of the type array, null given, called in /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php on line 212 and defined in /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php:164 Stack trace: #0 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php(212): Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory->argumentsResolver(‘incasso_allow’, NULL) #1 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/module-ui/Component/Form/Field.php(84): Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory->create(‘incasso_allow’, ”, Array) #2 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Layout/Generator/UiComponent.php(159): Magento\Ui\Component\Form\Field->prepare() #3 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Layout/Generator/UiComponent.php(156): Magento\Framework\View\Layout\Generator\Ui in /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php on line 164

#9
Profile photo of Mall Staff 184060.00 $tone January 24, 2018
Public

Hi there,

I can run all steps now bt after all steps customers cannot login

That is strange. Did you re-correct your customer credentials again?  

Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 2 passed to Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory::argumentsResolver() must be of the type array, null given, called in 

Do you got that issue on all migrated customers?
Let’s try re-compile your Magento2 instance and tell me know how it goes then.
Regards,
Mall.

#10
Profile photo of jukebox-revival 2040.00 $tone January 25, 2018
Public

On the frontend that seems to work. But the backend is still not working.
 
As soon as I try to edit any customer I get this error:
 
Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 2 passed to Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory::argumentsResolver() must be of the type array, null given, called in /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php on line 212 and defined in /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php:164 Stack trace: #0 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php(212): Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory->argumentsResolver(‘incasso_allow’, NULL) #1 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/module-ui/Component/Form/Field.php(84): Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory->create(‘incasso_allow’, ”, Array) #2 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Layout/Generator/UiComponent.php(159): Magento\Ui\Component\Form\Field->prepare() #3 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Layout/Generator/UiComponent.php(156): Magento\Framework\View\Layout\Generator\Ui in /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php on line 164

#11
Profile photo of Mall Staff 184060.00 $tone January 25, 2018
Public

Hi there,

As soon as I try to edit any customer I get this error:
Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 2 passed to Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory::argumentsResolver() must be of the type array, null given, called in /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php on line 212 and defined in 

Please answer my question in my first reply #10. Did you got this issue in all migrated customer or some?
Could you provide me a customer’s email with the issue as you mentioned. I will check further and reply you more later.
Regards,
Mall.
 

#12
Profile photo of Mall Staff 184060.00 $tone January 25, 2018
Public

Hi there,
Yeah, please pause all your activities in your M2’s instance at your end now. I will check further and reply you more later about that.
Regards,
Mall.

#14
Profile photo of Mall Staff 184060.00 $tone January 25, 2018
Public

Hi there,
I have just checked further in your M2’s instance and I see this issue when go to Customers grid view in back-end:
http://i.prntscr.com/_igEqKKSTImvU7Oi4GF78Q.png
Seem you have not deploy static files of your M2’s instance successfully. 
Let’s re-deploy the static files of your site and re-check the issue as you mentioned.
And tell me know how it goes then.
Regards,
Mall.

#15
Profile photo of Mall Staff 184060.00 $tone January 25, 2018
Public

Hi there,

I did that several times. No difference.

Ok, let’s pause your activities at your end now. I will try do that again for your site.
Regards,
Mall.

#17
Profile photo of Mall Staff 184060.00 $tone January 25, 2018
Public

Hi there,
I have checked further in your instance and i see the issue as you mentioned as below:

Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 2 passed to Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory::argumentsResolver() must be of the type array, null given, called in /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php on line 212 and defined in /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php:164 Stack trace: #0 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php(212): Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory->argumentsResolver(‘incasso_allow’, NULL) #1 /home/jukeboxs/public_html/vendor/magento/module-ui/Component/Form/Field.php(84): Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory->create(‘incasso_allow’, ”, Array) #2 

That issue related to a custom customer attribute which has attribute code ‘incasso_allow’
You can see that attribute in your M2’s database: http://i.prntscr.com/qsNRPH5kTIiAGu7BwH3-CQ.png
And I see that attribute was missed the required value of frontend_input field: http://i.prntscr.com/vOS6ZQZfQMSziIJAbgKs8Q.png
And that is root of the issue as you mentioned. Let’s try run below SQL statement in your M2’s database to fix for that attribute at your end:

UPDATE eav_attribute SET frontend_input = 'text' WHERE attribute_code = 'incasso_allow';

And clean the Magento cache after your changing.
Once done, let’s re-check the issue as you mentioned. And tell me know how it goes then.
Regards,
Mall.
 
 

#18
Profile photo of ubdev Staff 98550.00 $tone January 25, 2018
Public

Hi there, 
Glad that you figured it out.
We have the ticket closed for now. Please get back to us here or submit a new ticket in case you have additional question, we will help you out.
Regards,
Ubertheme team

#20

Please login or Register to Submit Answer

Written By

Comments