Error after installing UB Content Slider

Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 2 passed to Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory::argumentsResolver() must be of the type array, null given, called in /home/sharonlu/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php on line 198 and defined in /home/sharonlu/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php:164 Stack trace: #0 /home/sharonlu/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php(198): Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory->argumentsResolver(‘ubcontentslider…’, NULL) #1 /home/sharonlu/public_html/vendor/magento/framework/View/Layout/Generator/UiComponent.php(135): Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory->create(‘ubcontentslider…’, NULL, Array) #2 /home/sharonlu/public_html/vendor/magento/framework/View/Layout/Generator/UiComponent.php(97): Magento\Framework\View\Layout\Generator\UiComponent->generateComponent(Object(Magento\Framework\View\Layout\Data\Structure), ‘ubcontentslider…’, Array, Objec in /home/sharonlu/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php on line 164

Hello!
Attempted to install the module today, but sadly when I go to the Content > UB Content Slider -- Manage Sliders, I get the above error message. I can go into the settings section with no issues and the site appears to be working fine. 
I did previously have WeltPixel’s OwlCarousel installed, so I’m wondering if that is the problem. 

4 answers

Profile photo of Mall Staff 102600.00 $tone September 4, 2018
Public

Hi there,

I did previously have WeltPixel’s OwlCarousel installed, so I’m wondering if that is the problem. 

No, I don’t think so. 

Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 2 passed to Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory::argumentsResolver() must be of the type array, null given, called in /home/sharonlu/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php on line 198 and defined in /home/sharonlu/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php:164 Stack trace: #0 /home/sharonlu/public_html/vendor/magento/framework/View/Element/UiComponentFactory.php(198): Magento\Framework\View\Element\UiComponentFactory->argumentsResolver(‘ubcontentslider…’, NULL) #1 

That is strange. Did you do exactly steps to install our module as indicated in our guide? I need a closer look to detect the root of that issue. Let’s provide me information about your instance:
+ Admin credentials and URL to back-end
+ SSH credentials and path to M2 folder
I will help to check further and help you out.
Regards,
Mall.

#1
Profile photo of sharonluggage 20.00 $tone September 4, 2018
Public

That is strange. Did you do exactly steps to install our module as indicated in our guide? I need a closer look to detect the root of that issue. Let’s provide me information about your instance:
+ Admin credentials and URL to back-end
+ SSH credentials and path to M2 folder
I will help to check further and help you out.
Regards,
Mall.

I appreciate that, let me get you the credentials and I’ll get back to you.

#2
Profile photo of sharonluggage 20.00 $tone September 4, 2018
Public

I removed the extension completely and installed it again. It now works perfectly. I can only assume a file was damaged during transfer. 
I do appreciate that the removal instructions are so clear, so I was able to start again from scratch!

#3
Profile photo of ubdev Staff 32680.00 $tone September 5, 2018
Public

Hi there, 
Glad that you have UB Content Slider up and running now. 
If you have any additional question when using our product, please get back to us here or submit a new ticket, we will help you out.
Regards,
Ubertheme team

#4

Please login or Register to Submit Answer

Written By

Comments