Some products images not showing after upgrade

Hello, I have a problem with the product images. After migrating produts some images are not showing in admin and frontend. How can I resolve this?
 
Thank you

6 answers

Profile photo of Mall Staff 74820.00 $tone January 28, 2018
Public

Hi there,

I have a problem with the product images. After migrating produts some images are not showing in admin and frontend. How can I resolve this?

Did you move all your product’s images from M1 to M2 instance as our guide in the Readme.html ?
Please re-check and re-upload needed media files as our guide in the Readme.html.
If the issue as you mentioned still persist, let’s provide me information of your M2’s instance as followings:
+ Admin credentials and site url
+ SSH credentials and web root folder path to your M2 instance.
I will check further and reply you more later.
Regards,
Mall.

#1
Profile photo of Mall Staff 74820.00 $tone January 30, 2018
Public

Hi there,

After migrating produts some images are not showing in admin and frontend

I have checked further in your M2’s instance via SSH and see you have some wrong permission settings on some medial folders/files as in this screenshot: http://i.prntscr.com/NPFtFcDaSmeYlT3QGMieRg.png
And that is the root of the issue with some product’s images as you mentioned.
To solve that issue, please update the folders/files permission for your media folders and files again.
 
And let me know how it goes then.
Regards,
Mall.

#4
Profile photo of Mall Staff 74820.00 $tone February 1, 2018
Public

Hi there,
Seem you changed the ssh credentials. I couldn’t access to your server via SSH now: http://i.prntscr.com/Vx3JYEsRRQaHTd4FjIqsXg.png
Regards,
Mall.

#6

Please login or Register to Submit Answer

Written By

Comments