Megamenu is not shown at the top

For some reason I cannot get Megamenu shown at the top of the page.
Please can you point some hints what should be checked:
layout files, static blocks etc…  I couldnt find this info in installation guide.
 
Alexey

9 answers

Profile photo of Ziven Staff 100680.00 $tone June 28, 2016
Public

Hi There,
I need a closer look to detect the root of issue, please PM me url, admin and ftp credentials of your site.
SSH it fine my ip is:  118.70.176.221
Best Regards,
Ziven.

#1
Profile photo of Ziven Staff 100680.00 $tone June 29, 2016
Public

Hi There,
It’s working now. http://prntscr.com/bmecft  I changed the file : /skin/frontend/ubertheme/techzone/css/styles.css
Best Regards,
Ziven.

#3
Profile photo of Ziven Staff 100680.00 $tone July 4, 2016
Public

Hi There,
I’m not sure what exactly changed. but I see the Safari still working fine and show up. http://prntscr.com/boh7o5
Please let me know if you need help further.
Best Regards,
Ziven.

#5
Profile photo of Alexey Shtrakhov 260.00 $tone July 4, 2016
Public

Hi Ziven,
 
Strange, yes, I can see that Safari now is working ok.
Can you please tell anyway what did you do in styles.css to make this menu work at the top?
 
Alexey

#6
Profile photo of Ziven Staff 100680.00 $tone July 4, 2016
Public

Hi Alexey,
You can see this images and understand. The left is changed. the right is older file: http://prntscr.com/bojocd
Best Regards,
Ziven.

#7

Please login or Register to Submit Answer

Written By

Comments