Most product images dont work after migration

Just trying this out before I buy the pro version. The import seemed to work properly and I copied the media files over but 90% of products display default magento holding image (all the other data has come across fine). I followed the video exactly and made sure permissions correct…the image directory structure is impossible to follow, but its like the images are not in the right place…but why do some work? If the pro version uses different code and is likely to fix the issue I am willing to buy it because its mostly working but it would be great to see all of the images!!

1 answer

Profile photo of ubdev Staff 91960.00 $tone November 2, 2018
Public

Hi Craig, 
Thanks for spending time working around with our Lite version. 
We do have an old script on Github which we no longer maintain, and replace it with our newer Pro version. We also have another Lite version at Ubertheme, however this is based on an outdated code base as well. 
Since both Lite versions are outdated, it might lead to unexpected issues. For Pro version, it definitely helps you bring your M1 data to M2 including product images. 
You might want to check out a few case studies below to learn more about our Pro version: 
-- We did use the Pro version ourself to help Winetasting.com – Migrate 382,047 customer entities to Magento 2
-- And this case study as well -- Freelaunch.nl used UB Data Migration Pro to migrate 230,000 products to Magento 2
-- Case Study: Successful Magento 2 Data Migration for Kwaaijongens.nl
Hope that helps.
PS. Please note our Pro version is available for Magento CE only. 
 
Regards,
Ubertheme team

#1

Please login or Register to Submit Answer

Written By

Comments