Quickview not working

After quickview showup you see the big image with samller images below it. If i select one of the other images they do not show bigger. nothing changes.
How to solve this?

12 answers

Profile photo of Ziven Staff 100680.00 $tone February 6, 2016
Public

Hi Hamed,
I am sorry for not getting your points. It would be awesome if you can possibly include URL of your site and a screenshot with detailed explanation. I am happy to help you out.
Best Regards,
Ziven.

#1
Profile photo of info@barcom.nl 370.00 $tone February 6, 2016
Public

Not getting my points??????
I suppose you know your module named ‘Quickview’. And i am telling you it’s not working. You know that this module shows product details and images. Why is it not possible to switch between the images of the article shown?
How am i going to show you this by sending you images of it?
 

#2
Profile photo of Ziven Staff 100680.00 $tone February 7, 2016
Public

Hey Hamed,
I don’t know your site that why i need you provide the site and photo. In the demo still not working fine. This is problem by you. You are missing something upload to the site. 
Please provide the your site, FTP, admin account and URL.
Best Regards,
Ziven.

#3
Profile photo of info@barcom.nl 370.00 $tone February 10, 2016
Public

Hello there!!
2 days ago i send you the credential to investigate the Quickview module om my site. I need some action here please!
Also Have problems using the Tabs. Appreciate it if you can help me some this issues.
Ragards,
Hamed
 

#6
Profile photo of Mall Staff 184060.00 $tone February 11, 2016
Public

 Hi Hamed,

2 days ago i send you the credential to investigate the Quickview module om my site. I need some action here please!

I see the Quickview module working fine in your site now. What addition actions do you want now?

Also Have problems using the Tabs. Appreciate it if you can help me some this issues.

=> Can you show me more detail about the issues as you said?
Regards,
Mall.

#7
Profile photo of info@barcom.nl 370.00 $tone February 11, 2016
Public

No Mall, The Quickview is not working fine!!!!!  No No NO!
Yes, it shows the article details page, but in that page you can only see one image big. Clicking on the other icons not working at all. Nothing changes. Nothing!
Visitors expect that they can select one of the small images to show bigger. Also the option “Click on above image to view full picture” is not working. I think you are missing some basic functionality here.
Please send me a working module. It’s clear that this theme is missing basics. For now i wouldn’t recommend to use it at all.
Hope you will put some effort to fix the issues.
Kind regards,
Hamed
 

#8
Profile photo of Mall Staff 184060.00 $tone February 13, 2016
Public

Hi Hamed,
Now I can’t access to your site with your admin credential you are provided.
Let’s update it again for me. I will check further your site and help you to solve the issue with Quickview as you said.
Regards,
Mall.
 

#9
Profile photo of Admin Staff -30750.00 $tone February 15, 2016
Public

Hi Hamed, 
Many thanks for bringing the issue to our attention, we have checked again and get the Quickview bug fixed. We had this patch updated on our demo as can be seen here http://demo.ubertheme.com/#crafts and the updated theme package is also available for download via your profile. 
Please have a look at our Craft demo again to see if the Quickview tweak is fine at your end and leave us a message here, our team will help to apply this fix directly to your site. 
Best,
An Nguyen
 
 
 

#10
Profile photo of info@barcom.nl 370.00 $tone February 15, 2016
Public

Dear An,
Read your massage telling the problem is solved, Downloaded the new version and installed it, but nothing changed.
Not even after clearing cache or re-indexing. I see your demo is working fine, but that was the case even before this update.
Hope i don’t have to wait for another 2 days again…..
Regard,
Hamed 

#11
Profile photo of Ziven Staff 100680.00 $tone February 15, 2016
Public

Hi Hamed,
Sorry about the delay. I’m tried quick fix for you and now it working fine.
You can open the quick view and hover to the thumb and see the result.
I’m changed the file: /public_html/skin/frontend/default/jm_crafts/css/styles.css and /public_html/app/design/frontend/default/jm_crafts/template/jmquickview/media.phtml
Please let me know if you need help further.
Best Regards,
Ziven.

#12

Please login or Register to Submit Answer

Written By

Comments